Napelem

Tekintsen befektetésként a napelemes rendszerére, mely kiszámítható időn belül megtérül.

Függetlenítse magát a növekedő áramáraktól,mely az elmúlt 20 évben közel 50%-os drágulást mutatott.


Napelemes rendszerek élettartama elérheti akár a 30-40 évet attól függően, hogy ön megfelelő kivitelezőt és minőségi elemeket választ.

A napenergia hasznosítása segít csökkenteni a levegő szennyezettségét és az üvegház hatású gázok mennyiségét a legkörben, a szénhidrogénnel előállított energia mellőzésével.


A napelemek a csúcsidőszakban állítják elő a villamos áramot, amikor az energiaárak magasabbak és eszközeinek a legnagyobb szüksége van rá. Válassza a napelemes megoldásokat, és spóroljon a csúcsidőben!Amikor a szolgáltató felemeli energiaárait a nap önnek továbbra is ingyen szolgáltatja az energiát. Megújjuló energiaába való befektetéssel ön kiszámítható mérsékelt kiadásra számíthat.

Értékálló, minőségi paneleket kínálunk mellyekkel otthona vonzobb lesz késöbbi eladás során. Akár rövidebb idő alatt magasabb áron képes eladni házát.


Csak ön képes változtatni! Európai únió tervezete szerint 2020-ra az energiaszükséglet 15%-át napenergia felhasználásával elégíti ki. Németország 2022-ig bezárja az összes atomerőművet, és a teljes gazdaságánák energiaigényét átállítja a megújuló energiákra.


Egyeztessen velünk!

Adja meg az energia felhasználásának paramétereit és a tető méreteit.

Árajánlat

Elkészítünk Önnek egy várható hozam táblázatot, és mellé adjuk a termékek pontos leírását és a személyre szabott árajánlatot.

Szerződéskötés

Ha elégedett az ajánlatunkkal, megírjuk a szerződést.

Tervezés

Elektromos terv elkészítése.

Szolgáltató

Engedélyeztetjük saját erőművét áram szolgáltatójánál.

Kivitelezés

Telepítjük a teljes rendszert akár egy munkanapon belül. Otthona ezentúl tiszta megújuló energiát használ.

Tekintse meg webáruházunkat, vagy keressen minket személyreszabott árajánlatunkért.