Okospad

Mobilkészülékek töltése

A Steora rendelkezik egy független felhasználású, vezeték nélküli készülék-töltővel és két smart USB csatlakozóval, melyek gyors töltést tesznek lehetővé a mobilkészülékek részére, mindezek mellett biztonságosak az akkumulátorok számára.

Mobil internet

A villámgyors 4G router segítségével az internet kapcsolat a pad 4 méteres körzetében elérhető.

Mobilitás

A napelemek által történő független energiaellátás lehetővé teszi , hogy a Steorát tetszés szerinti helyre telepítsék, más speciális infrastruktúra, gépesítés vagy kábelezés kiépítése nélkül. Egyszerűen telepítse a padot és vegye használatba!

Hangulatos megvilágítás

A sílusos világítás két méter átmérőjű körzetben világítja meg a pad környezetét, lehetővé téve a felhasználók számára az éjszakai használatot.

Magas minőségű beépített anyagok

A steora magas minőségű anyagokból készül, melynek teherbírása eléri a 800 kg-ot. Ellenáll a természet viszontagságainak és szándékos rongálás esetén sem korrodál. Maga az ülőfelület anyaga szintén tűzbiztos és bármikor könnyen újra polírozható az eredeti állapot visszaállítása érdekében.A legújabb fejlesztés az okospad technológiában

Adatgyűjtés

A Steora beépített érzékelőkkel rendelkezik, melyek különböző információkat gyűjtenek, például a környezeti körülményekről, számos felhasználói és müködési információról.

Ellenáll a vandalizmusnak

A Steorát különösen stabilan rögzítjük és lezárjuk annak érdekében, hogy illetéktelenek ne nyithassák ki. Amennyiben valaki mégis megpróbálná, belső követő rendszerünk azonnal értesítést küld.

Kellemes hőmérsékletű ülőfelület

Beépített hűtési rendszerének és speciális szellőzőjáratainak köszönhetően az ülőfelület hőmérséklete minden időjárási körülmény mellett kellemes marad.

Tekintse meg webáruházunkat, vagy keressen minket személyreszabott árajánlatunkért.