Elvünk

Mottónkhoz hűen cégünk fő faladatának érzi a megújuló energiaforrások megismertetését és elterjesztését.

NAPELEM

Amikor elkezded használni a napenergiát, akkor teszel egy lépést bolygónk túlélése és megújulása felé. Jelenleg a bolygónk energiakészletének többszörösét használja fel. A megújuló energiaforrások közül a napenergia az egyik legbiztonságosabb és legkönnyebben alkalmazható megoldás.

NAPKOLLEKTOR

2020-ra az energiaigények körülbelül egyötödét napenergiából kell fedezni.

OKOSPAD

A világ legsokoldalúbb utcai padja. Lehetővé teszi a telefonok töltését és az internet elérést a felhasználók számára, egyúttal vonzóbbá teszi az utcaképet. Az energiaellátás napelemmel biztosított.

ELEKTROMOS FŰTÉS

Elektromos radiátor és fűtőpanel gyors és hatékony elektromos fűtőtest.

LED

A jelenleg létező LED termékekkel teljes egészében lecserélheti otthona világítását energiatakarékos megoldásra.

LED fényforrások a jövő fényforrásai.

KANDALLÓ

A modern kandalló legnagyobb előnye, hogy szinte bármilyen környezetben, bármilyen méretű lakásban biztonságosan használható.

NYÍLÁSZÁRÓ

Az energiaveszteség 25%-át az ablakok nem megfelelő kialakítása és elhelyezkedése okozza. A megtermelt energia megtarása fontos. Ezért megfelelő hőszigetelésű nyílászárókat válasszunk, de fontos tényező még a minőség és az ár is.

KLÍMA

Napjainkban az otthonunkban, a munkahelyünkön és az autónkban is természetesnek vesszük, hogy klímatizált környezetben élünk.

OXYFA

- a Paulownia elongata és a Paulownia fortunei fajok laboratóriumi keresztezéséből jött létre,

- gyors növekedésű lombhullató fa,

- rengeteg oxygént termel

IRODA

Meggyőződésünk, hogy a zöld élet meghosszabítja a jövőt.Ennek megfelelően próbáljuk irodánkat is működtetni

Nagy ablakainknak köszönhetően napközben nem kell használnunk világítást. Az ablakok dupla üvegesek, ennek köszönhetően a hőtartásuk is megfelelő.

Karbantartás, tisztítás és szerviz

Napkollektoros rendszerek

Vállaljuk a rendszerek folyamatos karbantartását, kezelőjüket üzemeltetési tanácsokkal látjuk el, továbbá meghibásodás esetén 72 órán belül elhárítjuk a felmerülő hibát. Évente egyszer rendszer átvizsgálást tartunk, ellenőrizzük a nyomásviszonyokat, és szükség esetén helyreállítjuk azokat. Szükség szerint a felület takarítását is elvégezzük.

Napelemes rendszerek

A rendszert időszakosan, lehetőleg negyedévente átvizsgáljuk, a tényleges termelést összevetjük a várt értékkel, és adatelemzést végzünk. Távfelügyeletünk révén a felmerülő hibákat 72 órán belül elhárítjuk. Szükség esetén a felületet is megszabadítjuk a szennyeződésektől. Az éves átvett energia mennyiségéről a szolgáltatóval egyeztetést is végzünk.