Kandalló

A KRATKI cég 1998 óta létezik a lengyel piacon. A dinamikus fejlődésnek a kiváló minőségű és időtálló termékeknek köszönhetően hamar Európa egyik vezető kandalló gyártó vállalatává vált. A KRATKI legfőbb célja, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket állítsa elő kedvező áron és a lengyel márkát népszerűsítse egész Európában. Minden egyes gyártási lépésnek nagy jelentősége van a késztermék megjelenését illetően. A tervezők elsősorban a gyártás során a felhasználó biztonságát, a magas hatásfokot és az alacsony károsanyag kibocsátást veszik figyelembe.

A modern kandalló legnagyobb előnye, hogy szinte bármilyen környezetben, bármilyen méretű lakásban biztonságosan használható. Legyen az akár egy aprócska panellakás, vagy egy tágas, korszerű stílusban berendezett, könnyűszerkezetes épület, a kandallók egy kis körültekintéssel könnyedén meghittebbé, melegebbé varázsolják a helyiség hangulatát. Ma már számtalan különféle design alapján készülnek kandallók, klasszikustól a legmodernebb formákig gyártanak biokandallókat. A kandalló ugyanúgy lehet egy modern lakás dísze, mint egy rusztikus stílusban berendezett otthoné. Széles kínálatunkban biztosan meg fogja találni az ízlésének megfelelő darabot.

Az épített kandallók elengedhetetlen alkatrésze a szellőzőrács. A tűztérben az égés során keletkezett hőt a kő-, cserép- vagy téglaburkolaton kívülre kell vezetni, hogy a légtérben hasznosítani lehessen. Ehhez szükséges a szellőzőrács, ami biztosítja a szabad légáramlást. Zsalus vagy diffúzoros szellőzőrácsok esetén a légáramlás szabályozható.

Hideg elleni harc 1853 óta

A Jotul egyike a világ nagy múltú kályha, beépített kandalló és kandalló gyártóinak. Jelentős norvég örökségre alapozva kombináltuk a kiváló szakértelmet a hideggel való küzdelem művészetével 160 éve.

Időtálló minőség

Vásárlóinkhoz a legjobb kályhák, beépített kandallók és kandallók kerülnek. Ennek érdekében az összes, Norvégiából származó termékünk kézi készítésű, melyekhez a legjobb alapanyagokat használták fel. Tulajdonképpen a kivételes tartósság a fő oka, amiért a Jotul a leghosszabb garanciát kínálja a piacon. Nem meglepő, hogy az F602 termékünk a legtöbbet eladott és másolt kályha a világon.

Fűtés norvég módon

A skandináv klímával való küzdelemben megszerzett nagy tapasztalat megtanított bennünket arra, hogy többet kell fűteni annál, mint amennyi megmérhető egy hőmérővel. Termékeink számos előnyt kínálnak, mint például a tűz ropogásának hangja, a tűz tökéletes látványa, az optimalizált égés a hatékony és tartós használat biztosításáért, illetve az időtálló formatervezés.

10 ÉV GARANCIA

Annak érdekében, hogy kandallóját vagy kályháját biztonságosan, és probléma nélkül használja, kérjük, olvassa el a termék szerelési és használati utasítását. Az Ön Jøtul kereskedője segítheti Önt jó tanácsokkal és útmutatásokkal, valamint elvégezheti a teljes telepítési folyamatot az Ön otthonában. Célunk az, hogy teljes megelégedéssel élvezze a rengeteg hangulatos pillanatot az új kandallója vagy kályhája előtt.

A Jøtul AS 10 év garanciát biztosít a külső öntöttvas elemek tekintetében gyártási vagy anyaghibára a kandalló vagy kályha eredeti vételétől/bekötésétől. A jótállásnak meg kell felelnie és összhangban kell lennie az érvényben lévő törvényekkel és rendeletekkel, valamint a Jøtul szerelési és használati utasítással.

Tekintse meg webáruházunkat, vagy keressen minket személyreszabott árajánlatunkért.